tisdag 22 september 2009

Höstmys
På fredagkväll (25/9 kl 18-20) har vi ljusmys i höstmörkret och lämnar 20% i rabatt på alla ljus i butiken och vi tänder grillen och bjuder på något gott och enkelt. Dessa små mysiga kvällar brukar vara väldigt populära så parkeringen blir fort full , ett litet tips bara om Ni vill komma är samåkning eller cykel. Ni är alla hjärtligt välkomna!!!!!!! :)

3 kommentarer:

  1. Hej Ingela. Har försökt komma fram på bloggen men inte lyckats. Gör ett nytt försök. Kram Anita

    SvaraRadera
  2. Hej igen. Det lyckades. Tittar på alla vackra bilder. Det är så mysigt med höstens färger och alla levande ljus som lyser upp höstmörkret.Har haft lite för mycket att göra så jag längtar efter ett besök i din mysiga butik. Kommer så fort jag hinner. Hoppas ni alla mår bra. Kram Anita

    SvaraRadera
  3. Det är väl så att vi alla har lite mycket att göra , det ska förberedas både det ena och andra , nu står ju gravsmyckningen för dörren och sedan kommer julen med stormsteg i alla fall för oss som ska vara ute innan alla har hunnit handla och tröttna på den ( fast är det något vi längtar efter så är det väl julen så tröttna gör man väl inte förren den är över och det går mot ljusare tider igen ).Kram Ingela.

    SvaraRadera